PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
Visi SKHMC - Melonjakkan kecemerlangan individu melalui pendidikan berasaskan kurikulum, kokurikulum dan sahsiah yang berkualiti di dunia dan di akhirat. Misi SKHMC - Kami bertekad untuk bersama-sama melaksanakan sistem pendidikan yang cemerlang. Ini adalah bertujuan untuk menjadikan negeri Perak sentiasa di puncak kecemerlangan dalam bidang : 1. Pengurusan dan kepimpinan yang cekap, berkesan dan telus. 2. Akademik yang berasaskan pengurusan yang berkualiti bagi mencapai keputusan peperiksaan awam yang terbilang. 3. Sahsiah yang berasaskan program pembangunan insan. 4. Program sukan yang berasaskan pendekatan saintifik dan inovatif. 5. Kokurikulum yang berasaskan pembinaan generasi bestari, jati diri dan integrasi nasional.

Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda ....................

Khamis, 4 Februari 2010

Minit Mesyuarat

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia,

Sesalinan Minit Mesyuarat yang telah dijalankan hendaklah diserahkan kepada guru besar. Minit Mesyuarat yang telah dijalankan ialah :
1. Minit Mesyuarat Guru
2. Minit Mesyuarat Panitia Matematik
3. Minit Mesyuarat Panitia Bahasa Cina
4. Minit Mesyuarat Induk Kurikulum
5. Minit Mesyuarat RMT
6. Minit Mesyuarat Kantin
7. Minit Mesyuarat Bimbingan & Kaunseling
8. Minit Mesyuarat JK Maklumat & Pengkomputeran Sekolah
9. Minit Mesyuarat Panitia Bahasa Melayu
10.Minit Mesyuarat PLBS Bahasa Melayu
11. Minit Mesyuarat Panitia Sains
12. Minit Mesyuarat Kokurikulum kali ke-1
13. Minit Mesyuarat Panita Agama Islam
14. Minit Mesyuarat Panitia Bahasa Inggeris + plan operasi
15. Minit Mesyuarat Perabot
16. Minit Mesyuarat Dadah
17. Minit Mesyuarat Sukan kali-1
18. Minit Mesyuarat 3K
19. Minit Mesyuarat Panitia Bahasa Inggeris
20. Minit Mesyuarat Disiplin
21. Minit Mesyuarat Induk HEM
22. Minit Mesyuarat Kelab Guru
23. Minit Mesyuarat RMT
24. Minit Mesyuarat Aedeas
25. Minit Mesyuarat Kesihatan
26. Minit Mesyuarat Kantin
27. Minit Mesyuarat PSV
28. Minit Mesyuarat JQaf
29. Contact Time 1
30. Contact Time 2
31. Minit Mesyuarat Tahun 6

* Pihak sekolah mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada guru-guru yang telah menyiapkan minit mesyuarat masing-masing.

* Minit Mesyuarat hendaklah diserahkan seminggu selepas mesyuarat dijalankan.