PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
Visi SKHMC - Melonjakkan kecemerlangan individu melalui pendidikan berasaskan kurikulum, kokurikulum dan sahsiah yang berkualiti di dunia dan di akhirat. Misi SKHMC - Kami bertekad untuk bersama-sama melaksanakan sistem pendidikan yang cemerlang. Ini adalah bertujuan untuk menjadikan negeri Perak sentiasa di puncak kecemerlangan dalam bidang : 1. Pengurusan dan kepimpinan yang cekap, berkesan dan telus. 2. Akademik yang berasaskan pengurusan yang berkualiti bagi mencapai keputusan peperiksaan awam yang terbilang. 3. Sahsiah yang berasaskan program pembangunan insan. 4. Program sukan yang berasaskan pendekatan saintifik dan inovatif. 5. Kokurikulum yang berasaskan pembinaan generasi bestari, jati diri dan integrasi nasional.

Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda ....................

Sabtu, 9 Januari 2010

Sijil JK Rumah Sukan & Kokurikulum Pelajar

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia,

Ketua Rumah Sukan, Ketua Unit Uniform, Ketua Unit Persatuan & Kelab dan Ketua Unit Permainan diminta menyediakan sijil untuk jawatankuasa unit masing-masing sebelum 16 Januari 2010.

Contoh Sijil (Download)
1. Setelah download, save file, beri nama Contoh Sijil.
2. Buka File Contoh Sijil tadi,
3. Cuba print guna kertas putih dahulu,
4. Jika tidak sesuai, ubah kotak ke bawah sedikit,
5. Cuba print lagi guna kertas putih,
6. Jika sesuai, barulah taip nama pelajar, nombor surat beranak, jawatan, kelab/persatuan/....
7. Selamat mencuba.

* Sila tulis nama pelajar di belakang sijil.

Sekian, terima kasih.