PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
Visi SKHMC - Melonjakkan kecemerlangan individu melalui pendidikan berasaskan kurikulum, kokurikulum dan sahsiah yang berkualiti di dunia dan di akhirat. Misi SKHMC - Kami bertekad untuk bersama-sama melaksanakan sistem pendidikan yang cemerlang. Ini adalah bertujuan untuk menjadikan negeri Perak sentiasa di puncak kecemerlangan dalam bidang : 1. Pengurusan dan kepimpinan yang cekap, berkesan dan telus. 2. Akademik yang berasaskan pengurusan yang berkualiti bagi mencapai keputusan peperiksaan awam yang terbilang. 3. Sahsiah yang berasaskan program pembangunan insan. 4. Program sukan yang berasaskan pendekatan saintifik dan inovatif. 5. Kokurikulum yang berasaskan pembinaan generasi bestari, jati diri dan integrasi nasional.

Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda ....................

Ahad, 17 Julai 2011

Hari Kantin & Hari Sukan Tahap 1Assalamualaikum dan salam satu Malaysia,

Hari Kantin & Hari Sukan Tahap 1 diadakan serentak pada 17 Julai 2011 mulai jam 8.00 pagi hingga 12.30 tengah hari. Jualan kupon sebanyak RM3 dan RM5 sedang dilaksanakan mulai sekarang. Sebagai galakan motivasi kepada pelajar yang membeli kupon RM5, hadiah menarik disediakan sebagai cabutan bertuah.

Hadiah cabutan bertuah...

Gambar 1
Gambar 2
Gambar 3
Gambar 4
Gambar 5
Gambar 6

* Pengumuman : Hari Isnin (18.7.2011) diisytiharkan cuti peristiwa kerana telah menjalankan aktiviti Hari Sukan Tahap 1 & Hari Kantin (17.7.2011)

Pihak PIBG dan Sekolah Kebangsaan Haji Mahmud mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan Hari Kantin dan Hari Sukan Tahap 1.

Sekian, terima kasih.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yeyeyee...