PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
Visi SKHMC - Melonjakkan kecemerlangan individu melalui pendidikan berasaskan kurikulum, kokurikulum dan sahsiah yang berkualiti di dunia dan di akhirat. Misi SKHMC - Kami bertekad untuk bersama-sama melaksanakan sistem pendidikan yang cemerlang. Ini adalah bertujuan untuk menjadikan negeri Perak sentiasa di puncak kecemerlangan dalam bidang : 1. Pengurusan dan kepimpinan yang cekap, berkesan dan telus. 2. Akademik yang berasaskan pengurusan yang berkualiti bagi mencapai keputusan peperiksaan awam yang terbilang. 3. Sahsiah yang berasaskan program pembangunan insan. 4. Program sukan yang berasaskan pendekatan saintifik dan inovatif. 5. Kokurikulum yang berasaskan pembinaan generasi bestari, jati diri dan integrasi nasional.

Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda .................... Blog ini mula dibina pada 1 Disember 2009. Sehingga kini, blog ini telah dikunjungi melebihi 40,000 kali pengunjung ................ Penulis blog mengucapkan terima kasih atas kunjungan anda ....................

Khamis, 2 Ogos 2012

PELAKSANAAN ‘LESSON STUDY’ UNTUK GURU TAHUN 3 PERINGKAT DALAMAN SEKOLAH

Telah dihantar pada: Wed Aug 01, 2012 3:15 pm Balas dengan menggunakan quoteKembali Ke Atas

Semua Guru Besar,
(kecuali SR Pendidikan Khas)
Daerah Kinta Utara

Tuan,

PELAKSANAAN ‘LESSON STUDY’ UNTUK GURU TAHUN 3 PERINGKAT DALAMAN SEKOLAH

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Lanjutan daripada Kursus Kelestarian Literasi & Numerasi LINUS NKRA 2012 Daerah Kinta Utara pada 14 Julai 2012 (Sabtu) yang lalu, pihak sekolah diminta menghantar maklumat berikut:
i) Minit Curai
ii) Laporan Kursus Dalaman
iii) Jadual Pelaksanaan ‘Lesson Study’ Peringkat Dalaman Sekolah

3. Pihak sekolah diminta menghantar maklumat berikut selewat-lewatnya pada 15 Ogos 2012 kepada Pegawai FasiLINUS. Sebagai peringatan, pihak sekolah diminta melaksanakan “Lesson Study” sebelum Saringan 9 (Kohort 1) selesai. Sebarang pertanyaan sila hubungi Pegawai FasiLINUS sekolah masing-masing.

4. Kerjasama tuan berhubung perkara di atas amat dihargai.

Sekian, terima kasih.


Pegawai FasiLINUS
PPD Kinta Utara

Tiada ulasan: